3D-4D pretecho

Levensechte beelden met een Live HQ 3D/4D pretecho

Elke zwangerschap is anders, en dat maakt het steeds weer speciaal. Als aanstaande ouders van dat kleine wondertje kunt u natuurlijk niet wachten om uw kindje te bewonderen. Dankzij de 3D/4D live HQ echobeelden krijgt u de kans uw kindje al te bekijken als het nog veilig en warm in de buik zit.

Over de 3D/4D-echo

De aan te raden periode voor een 3/4D pretecho is tussen de 25 en 30 weken. Uw kindje heeft dan over het algemeen nog genoeg ruimte is nog klein genoeg om vrij te bewegen in uw buik. De ruimte geeft de pretecho meer kans van slagen, omdat er genoeg vruchtwater tussen uw kindje en de baarmoederwand in moet zitten om het goed in beeld te kunnen krijgen. U kunt tot uiterlijk 34 weken bij ons een afspraak maken, maar houdt er wel rekening mee dat hoe groter de baby wordt, des te kleiner de kans wordt dat we uw kindje nog goed in beeld kunnen brengen. Heeft u ruim voldoende vruchtwater, dan kunnen we wel nog hele mooie 3/4D echo’s maken. Mensen met overgewicht of waarbij de placenta aan de voorzijde van de buik ligt moeten er ook rekening mee houden dat de kans kleiner is dat we het kindje goed in beeld krijgen. Ligt de placenta voor kom dan wat eerder, bent u wat voller kom dan wat later. Bij zwangerschap van een tweeling raden wij aan nog voor de 26 weken te komen. Het kan zo zijn dat uw baby niet in de juiste positie ligt voor de pretecho. Sommige kindjes liggen verscholen achter de placenta, liggen met het gezichtje naar de moeders rug gekeerd, met het gezichtje tegen de baarmoederwand aangedrukt of liggen met de handjes of voetjes voor het gezicht. Sommige kleintjes zijn nu eenmaal erg eigenwijs. Mocht dit het geval zijn dan mag u kosteloos nog een keer terug komen naar Wonder Babies in Capelle aan den IJssel voor een tweede poging (dit is exclusief avond en weekendtarief).
Familie en vrienden mogen ook mee!

3D

Het maken van een goede echo is afhankelijk van de positie van de baby, de hoeveelheid vruchtwater (meer is beter) en de hoeveelheid weefsel tussen de baby en de echokop. 3D betekent dat we uw kleintje driedimensionaal in beeld brengen. Een mooi stilstaand dieptebeeld waarin u precies de vormen van uw baby ziet. Leuk om aan vrienden en familie te laten zien hoe groot de baby nu al is en hoeveel hij of zij al lijkt op u en uw partner.

4D

Bij een 4D pretecho worden de stilstaande 3D beelden achter elkaar gezet. Hierdoor ontstaat een filmpje met levendige beelden van uw kindje. U ziet de baby glimlachen, gapen of duimzuigen. Sommige baby’s kijken opgewekt om zich heen in de buik. Opnames en foto’s van de echo worden digitaal verzonden en kunt u thuis nog eens rustig bekijken. De bewegende beelden zijn een mooie herinnering waar u nog jarenlang plezier van heeft.