Echo's

Verschillende pretecho’s voor ieder moment van uw zwangerschap

Of u nu zwanger bent van uw eerste kindje of al een aantal kinderen hebt, elke zwangerschap is bijzonder. Een nieuw leven groeit in uw buik en ontwikkelt zich tot een kleine versie van u en uw partner. In onze studio in Capelle aan den IJssel wordt gebruikgemaakt van verbazingwekkende technologie om uw kindje in beeld te brengen nog voordat het geboren wordt. De contouren van het gezichtje zijn zo scherp dat u elke grimas duidelijk ziet. Als uw kindje in de juiste positie ligt, onderscheidt u levensechte details van de kleine en zult u zien dat het zich beweegt en gedraagt als een pasgeboren baby.

2D & 3D 4D Pretecho's

De welbekende 2D-echo vertelt u al veel over uw baby. Maar hoe het kindje eruitziet, wordt op die echo nog niet duidelijk. Wilt u uw kleintje van dichtbij kunnen bekijken en alle details zien? Dan biedt een 3D/4D-echo uitkomst. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een 2D pretecho.

Geslachtsbepaling

Mag u roze of blauwe muisjes inslaan?
Met een pretecho van Wonder Babies in Capelle aan den IJssel ziet u al vanaf 14 weken of u een jongetje of een meisje krijgt.

Prijzen

De kosten voor een pretecho worden niet vergoed door uw verzekering. Juist daarom zijn onze tarieven laag. We willen namelijk alle toekomstige ouders de kans geven om hun kindje al in de buik te leren kennen.